Nonstop realizace a infolinka
Konzultace a Doprava zdarma
Záruka s reklamací zdarma
- Zásah už v den objednáni a to i o víkendu.
- Bezkonkurenční cena a garance vyhubení.
- Služby v rámci celé ČR bez doplatku za dopravu.
- Používáme nejkvalitnější přípravky na Českém trhu.
- Děláme svou prací zodpovědně a poctivě.
Základní informace:
Šváb dorůstá v průměru 2-2,5cm. Barva těla je hnědá u některých druhu tmavě hněda až černá. Tělo mají oválné a zploštělé. Samec a Samička lze dobře rozeznat podle křídel, samci mají celé křídla a samice pouze zakrnělé pozůstatky křídel. Švábovití se rozmnožuji za pomoci ooték do které jsou nakladeny vajíčka (v průměru 15-20 kusů), nymfy se začnou líhnout většinou po pár měsících. (jsou-li příznivé podmínky)
Švábovití se zdržuji v teplých, stinných a vlhkých místech s teplotou mezi 20-30°C. Při nízkých teplotách pod 10°C se hmyzu zastavuje vývoj a začínají byt nepohybliví.
Jak se připravit na zasahá?
- Vždy je potřeba očistit podlahové plochy a většinu ploch v kuchyni tak aby postřik mohl kvalitně účinkovat co nejdelší dobu. Dále je potřeba odstranit všechny zbytky potravy, udržovat čistotu v celých prostorech po zásahu.
- slabý výskyt: Zásah probíhá v oblasti kuchyně koupelny a WC. Proto je důležité v těchto prostorech zpřístupnit obvody místností. V kuchyni je potřeba vyklidit všechen nábytek a nejlépe jej odsunout od zdi tak aby mohlo dojit k maximálnímu možnému ošetření.
- střední výskyt: Zásah probíhá v oblasti kuchyně koupelny, WC a chodby. Proto je důležité v těchto prostorech zpřístupnit obvody místností. V kuchyni je potřeba vyklidit všechen nábytek a nejlépe jej odsunout od zdi tak aby mohlo dojit k maximálnímu možnému ošetření.
- silný výskyt: Zásah probíhá v oblasti kuchyně koupelny, WC a ve všech pokojích. Proto je důležité v těchto prostorech zpřístupnit obvody místností. V kuchyni je potřeba vyklidit všechen nábytek a nejlépe jej odsunout od zdi tak aby mohlo dojit k maximálnímu možnému ošetření.
- ostatní prostory: příprava specifických prostor se může postup lišit dle jednotlivých specifikací, v tomto případě je lepší nás kontaktovat.
Čím hubit?
Hubení ŠVÁBŮ a RUSŮ je čím dál složitější i pro profesionální firmy. Je to tím že jsou čím dál odolnější vůči přípravkům které slouží k jejich hubení. Některé firmy používají špatné přípravky nebo špatnou kombinaci. V takovém případě daná firma provádí zásah opakovaně bez úspěchu úplného vyhubení. Stejné problémy mají lide s volně prodejnými přípravky.
Naše firma kombinuje přípravky v maximální možné kombinaci. Díky tomu můžeme našim zákazníkům dát záruku na naše služby s garancí úplného vyhubení.
Profesionální přípravky nelze silou a kvalitou srovnávat s volně prodejnými přípravky
- *postřik: vždy používáme minimálně 3 účinné látky v koncentraci a kombinaci kterou nelze veřejně zakoupit. Proto s volně prodejnými přípravky nelze docílit stejného výsledku a mnohdy si občané nemohou úplně vyhubit hmyz sami.
- *plyn/aerosol: tyto přípravky slouží pouze k doplnění postřiku pro rychlejší vyhubení při silném zamoření.
- *lepové pasti: slouží pouze pro monitorování výskytu. Použitím pouze lepových pasti nikdy nedojde k úplnému vyhubení.
- *insekticidní gel: tyto gely pro profesionální použití představují velmi účinnou variantu hubeni tohoto hmyzu. Naše firma vždy kombinuje postřik s nejkvalitnějšími insekticidními gely na našem trhu.
Kde hubíme....
Byty a domy: Šváb a Rus se vždy začíná šířit z oblasti kuchyně a koupelny kde se schovává ve všech záhybech, nábytků a spotřebičích. Hmyz lze najít takřka v celém bytě či domě a dokáže velmi rychle zasáhnout i okolní byty, pro je důležité provést monitoring i v okolních bytech. Zásah se vždy přizpůsobuje aktuálnímu zamoření a proto nelze přesně předem označit všechny místa kde bude zásah potřeba provést.
Restaurace, sklady a kanceláře: všeobecně platí že původ hmyzu je v místech kde se nachází potraviny nebo se s nimi pracuje, výjimečně se stává že se hmyz zdržuje v oblasti odpadů, kanalizace a vodovodu. Zásah se vždy přizpůsobuje aktuálnímu zamoření a proto nelze přesně předem označit všechny místa kde bude zásah potřeba provést. Ve většině případech se provádí zásah v cele budově.